torstai 9. lokakuuta 2014

Juus sukka

Ohje löytyy tuolta sivusta kohdasta omia ohjeita. Ohjeen avaaminen edellyttää kirjautumista googleen.

Lankana Lauri ja puikot 3½. Tämä sukka on tehty 37 nro jalkaan, mutta ohjetta on helppo muokata isommaksi tai pienemmäksi.

Tässä nämä sitten valmiina. Hyvin taas näkee, kuinka sukat näyttävät paljon paremmilta kun ne kuvataan jalassa. Vaikka kuin olisi hyvä sukkabloggi niin ei se koskaan ole just millilleen sopivan kokoinen.

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Todella kaunis on tämä sukka:)

Kyselit tuolla jo kauan sitten siitä sinisestä metallisalkustani:) Se on ostettu pari vuotta sitten sieltä Helsingin satamassa olevasta kauppahallista vaiko sittenkin Hakaniemen hallista. Mutta siitä samasta hallista, missä on Vihreä vyyhtikin. Siellä siis on pieni liike, joka myy kaikenlaisia ihania peltobokseja. Ei kun sopivan reissun kohdalla valikoimaan itselle jokin sopiva työsalkku;)

jantta kirjoitti...

Tuosta Lauri langasta: Minulle ihan uusi lankamerkki, joten miten käyttäytyy käytössä? Kokemuksia siis kaipailen ennen kuin Lauria ostan. :)

Teppana kirjoitti...

Lauri lanka käyttäytyy ihan hyvin. Ei nyppyynny ja kestää pesua. Mukavan tuntunen jalassa astella, semmonen pehmeä. Olen tehnyt siitä sukkia nyt itelle ja ukolleni. Kummankin sukat pysynyt pesussakin hyvinä. Mikä parasta, ei tunnu kuivattavan käsiä. Joistakin muista langoista menee sormen reunat niin kuiviksi, että ne halkeilee oikein.