tiistai 13. lokakuuta 2009

Hupisukka+ohje


Tässä sain vihdoin puhtaaksi tuon ohjeen. Paina kuvaa niin saat sen näkymään isompana jos olet ohjeesta kiinnostunut.

8 kommenttia:

"Ibiza" kirjoitti...

Hienot sukat täytyy kokeila neuloa, ku ehtii. Kiitos!

Teppana kirjoitti...

Ole hyvä vaan. Mukavaa kun ohje käy.

Zelda kirjoitti...

Kiitos kaunis tästä ohjeesta, heti laitoin talteen to do-listalle. Ja kauniit ovat sukat todella.

Anonyymi kirjoitti...

Ja mää heti ryntäsin tänne kommentoimaan näitä hupisukkia ;D Hianot on, hianommat toki olis limen vihreänä!!! Mietin että tulisko siitä Puolituisen sukkalangasta tällaiset vai onkohan se liian ohutta ja täytyisi soveltaa (siinä kun on kuitenkin yli 400 metriä se 100g) tai uskaltautuisinko kehittämään ihan oman ohjeen??? Mä tahtoisin siitä ihanasta langasta tehdä jotain ihanaa... Paitsi että meidän kissa on kyllä tykästynyt limenvihreään lankaan niin että hyökkäilee sen kimppuun, se on se väri, se varmaan näkee sen jotenkin houkuttelevana... Muihin lankoihin se ei hyöki. Että jos mä teen siitä sukat niin roikkuukohan niitä käyttäessä jalassa aina 4 kiloa kissaa mukana ;) ?
Ja lällällää Lettu75 on taas anonyymi ;)

Lettu kirjoitti...

Toimiiks tää sitten näin? Kyselee tumpelo Lettu ;)

Teppana kirjoitti...

Loistavaa Lettu

Lettu75 kirjoitti...

Mä täällä taas...Kato tällä kertaa mä muistin vuosimallinkin kun täällä blogimaailmassa liikkuu toinenkin Lettu!!!(Toivottavasti se ei loukkaantunu kun mä eilen käytin tavallaan sen nimimerkkiä :/) Meinasin aloittaa sukkia mutta sitten rupesin miettimään että tulleeko sukkaa omaan jalkaan vai jonkun toisen ;) Kattos kun mun lanka on ohkaisempaa kun tuo nalle mun täytyy vielä vähän harkita ja tuumailla. Niin ja sitten mä ainaski saan tehdä pidemmät varret, jookos ;)

Teppana kirjoitti...

Joo tee vaan pitemmät varret. Tossa on ihan normivarsi. Ellei mun makuun vähän lyhyempiki. Meillä tytöt ei tykkää kovin pitkävartisista.