tiistai 6. tammikuuta 2009

Beiget vinokuvio sukat


Joulu ja uusivuosi sitten meni, laiskasti on tullut viimeaikoina kudottua. Nämä sukatkin aloitin jo ennen joulua. Näissä on aloitus silmukoita 60 eli 15s/puikko. Varren lopussa on vähennetty 1s / puikko. Tuo reikä kuvio on Anastasia sukista, mutta itse en sitä jalkaterään jatkanut. Kun kuvaa katsoo siinäkin näkyy virhe varren keskiosissa. Hassua että ohje on ihan ok, mutta sama virhe tuli toiseenkin sukkaan. No sittenhän saavat olla noin. Ensin mietin kyllä purkamista, mutta olkoon.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompas sinulla kauniita sukkia. Tuo reijätön kantapää on helpommin sanottu kun tehty, tai sitten olen hieman huolimaton sitä tehdessä.
:)

Anonyymi kirjoitti...

kerrotko ohjeen tuohon varteen?

Anonyymi kirjoitti...

Ohje löytyy Raverlystä nimellä Anastasia Socks. Ei ole ihan omakeksimä tämä ohje, vaikkakin en koko ohjetta toteuttanutkaan Anastasian mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

sori kun vielä vaivaan mut en oikeen ymmärrä tuota raverlya ja en löydä ohjetta...

Anonyymi kirjoitti...

Varsi menee silleen et, 15s /puikko, 11o langankierto 2s yhteen langankierto 2s yhteen seuraava krs kokonaan oikein, sitten 10 s jne. eli toi langankierto ja 2 yht siirtyy aina yhellä s joka toinen kierros. joka toinenhan oli aina oikeaa. Mä oon tehny ne samanlaisiksi, Anastasiassa ne on peilikuvina. Ja vielä Raverlyyn pitää hankkia tunnukset eli rekisteröityä, sitten sinne pääsee kattelemaan malleja ja ohjeita. Voi laittaa omiaankin töitä nähtäville.