keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Omista ohjeista

Hei vaan kaikki lukijat, mukavaa jos viihdytte täällä, vaikka aika harvoin mitään ihmeellistä kirjoittelen.

Nyt on kumminkin asia omista ohjeistani.

Olen laittanut ne niin, että niitä ei pitäisi kenenkään saada auki edes googleen kirjautumalla, ellei sitten kysy niitä erikseen.

Syy miksi päädyin tällaiseen ratkaisuun on se, että näin kivan sukan kuvan ja kysyin tekijältä mistä on ohjeen löytänyt. Ystävällinen tekijä sanoi sen olevan oma ohjeensa ja voisi sen minulle antaa jos haluan, jahka hän sen puhtaaksi kirjoittaa. Odottelin muutaman päivän ja sain ohjeen. Kauhukseni huomasin, että ohje olikin ihan ihka omani ja vieläpä samalla exel pohjalla johon itse ohjeita väsään. Tämä sukan tekijä ei ilmeisesti tiedä tuota Teppana nimimerkkiäni, sillä jos tietäisi, ei varmaan olisi toiminut näin. En myöskään usko, että on sattumaa löytää aivan identtinen paperi, teksteineen, merkkeineen, kun minkä löydän omasta arkistosta.

No aina voi olla sattuma pelissä ja sille ei voi mitään. Mikään silmukka ei ole kenenkään oma sen tietää kaikki, mutta oli miten oli tämä oli oma ratkaisuni tällä kertaa.

Mukaavaa alkanutta syksyä kaikille. Viime yönä oli pakkasta ja aamulla autonlasit jäässä. Onneksi ei tarvinnut lähteä mihinkään. Kotona sisällä on sentään lämmin ja mukava olla sukan kutomisen parissa. Tulossa seuraavaksi on aivan tavalliset miesten sukat Lauri langasta. Toinen sukka on kärkikavennuksia vaille valmis.

Ei kommentteja: