maanantai 15. huhtikuuta 2013

Rocky ja lankakerä

Tässähän tämä syy varmaankin on, että näin vähän on mitään valmistunut. Koira hautoo lankoja. Onneksi isompi koira jättää langat rauhaan, eikä lähentele niitä.
 
No tottahan on, että se keskeneränen villapaita on tökännyt kaikki hommat, puhumattakaan päiväpeitosta, joka on ollut kesken ainakin 2 vuotta. Molemmat hommat on nyt sysätty toistaiseksi jonnekkin hamaan tulevaisuuteen, mutta silti ne pitäisi tehdä valmiiksi.
 
Sukkia pitäisi tehdä montaparia lisää, vaikka niitä on paljon valmistunutkin. Kaikki alkaa vaan mennä samaan aikaan rikki ja kukaan ei jaksa parsia. Mietityttää, onko helpompi tehdä kokonaan uudet sukat, vai parsia vanhat.

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Meillä lankoja jemmailee kissa. Heti kun silmä välttää kissa viilettää lankakerä suussa PAKOON, samoin valmiit tuotokset keltaavat, ja välillä kekskeneräinenkin työ lähtee kirjaimellisesti käsistä. En ymmärrä mikä viehtymys sillä on lankoihin,,, vielä kollipoika :)

Zelda kirjoitti...

Loistavan komia jemmari sinulla siellä:)

Teppana kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Se on tosiaan herttanen otukka. Vanhempi koira onkin sitten sellainen jugurttipää.

Tiksu kirjoitti...

Söpö koira :)

http://siperianhuskyi.blogspot.fi

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Anonyymi kirjoitti...

domain "http://www.homesforsalerebate.com" listed
landing page for any of the above particular cities on fsrefund
the listing page from any given property for sale on fsrefundas applicable
use the term "for sale" after all permutations listed in all FB posts
describe "100% rebate cash back real estate commissions"

Hi People I am Micle.

I am, FB Real Estate Sites-United Dynamic. Please see............

Hollywood House
Los Angeles Home
California Homes
Maryland Home
Virginia Homes
Chicago Home
Philadelphia Home
Irvine Home
Beverly Hills Home
Malibu Homes
Fontana Home
My Comment is Special for your site.

See and Thanks!