lauantai 6. syyskuuta 2008

Palmikoiden sukatOmalla ohjeella valmistuneet. Sitä mukaan kun kudoin, kirjasin paperille kaavaa ylös mitä olen tekemässä. Toisen sukan sitten tein oman ohjeeni mukaan. Aika nopeasti tuntuivat valmistuvan. Lankana Novitan Nalle ja puikot 3. Koko on noin 37-38. Näissä sukissa ei ole palmikon viereen tehty nurjia silmukoita vaan kaikki alkuresoria lukuunottamatta on oikeita silmukoita. Saa ehkä palmikon pyöreämmäksi tai enemmän ulospäin tulevaksi.

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Sullahan on täällä oikea sukkatehdas! Ja noin paljon upeita omia malleja!
Nämä palmikkosukat ovat kauniit!

Arja kirjoitti...

Kauniit palmikkosukat!
Meilläkään ei varsinaisesti kauheasti tilaa ole. WC/kylppäri on niin pieni, ettei sinne mahtunut edes pesukone, joka onkin keittiössä. Tuo kuivausrumpu sijoitettiin eteiseen, otettiin sellainen kondensoiva joten ei tarvitse olla vesipistettä lähellä.
Eteisessä on kyllä laattalattia jonka alla lattialämmitys, eli jos vähän vettä tulee jostain niin ei haittaa. Eihän siitä muuten tule vettä mutta kun vesisäiliö pitää kuitenkin joka kerta tyhjentää on hyvä että on helppohoitoinen lattia ja vesipiste lähellä :)

Niin että ei se oo neliöistä kiinni, sanoo nainen joka on asunut 1h+k+ eteinen+sauna+wc about 6 vuotta (yläkertaa ollaan rempattu ton aikaa, nyt alkaa valmistumaan... Hiljaa hyvä tullee...)

Arja kirjoitti...

Ainiin... viel...
Me päädyttiin kuivausrumpuun koska meillä ei ole tilaa muuten kuivatella noita pyykkejä, eli viehän se kuivatustelinekin aika ison alan, ja pyykin kuivuminen kestää about kolme päivää....